Parchet Triplu Stratificat Parchet Laminat Parchet Masiv

Sunt 155 produse
Arata 1 - 24 din 155 produse

Modelele de parchet triplu stratificat, parchet laminat si masiv comercializate, sunt asociate cu o calitate bine cunoscuta, o tehnologie avansata si cu o gama bogata de decoruri. Parchetul - fie triplu stratificat, dublu stratificat, masiv sau laminat se adreseaza atat tinerilor cat celor mai in varsta deopotriva, curajosilor si celor cu o atit...

Modelele de parchet triplu stratificat, parchet laminat si masiv comercializate, sunt asociate cu o calitate bine cunoscuta, o tehnologie avansata si cu o gama bogata de decoruri. Parchetul - fie triplu stratificat, dublu stratificat, masiv sau laminat se adreseaza atat tinerilor cat celor mai in varsta deopotriva, curajosilor si celor cu o atitudine conservativa fata de amenajarea incaperilor. Intregul sistem al accesoriilor si serviciilor complementare, asigura solutii pentru orice incapere.
Comercializam peste 150 de modele mate si lucioase de parchet laminat, stratificat si masiv de 18mm, 14mm, 12 mm, 10 mm si 8 mm la preturi de importator direct.

Mai putin
Mai mult

Filtre

Pret

0 lei - 600 lei

Categorii

Reseteaza

Tip Produs

Producator

Culoare

Colectie

Information

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.