Mocheta Rosie Poliamida Ny Broadway 449

Ideal Creative Flooring

broadway 449

Produs Nou

Mocheta Rosie Poliamida Ny Broadway 449 Expand
Mocheta Rosie pentru hoteluri, sali evenimente, restaurante Ny broadway va ofera un grad ridicat de confort si se distinge prin protectia antimurdarire. Face parte din clasa de ignifugare C-1, ideala pentru hotel si restaurant este practic neinflamabila. Pentru extra-confort si o izolare fonica si termica mai buna, va recomandam utilizarea unui strat de Underlay.

Detalii

95,50 lei

cu TVA

95,50 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Mocheta rosie hoteluri, sali evenimente, restaurante

Mocheta rosie hoteluri, sali evenimente, restaurante Ny broadway va ofera un grad ridicat de confort si se distinge prin protectia antimurdarire. Face parte din clasa de ignifugare C-1, ideala pentru hotel si restaurant este practic neinflamabila. Pentru extra-confort si o izolare fonica si termica mai buna, va recomandam utilizarea unui strat de Underlay. Procedeu de fabricatie: 1/10 loop Compozitie fir: 100% PA Luxus Clasa de trafic: 32 Trafic comercial mediu Grosime totala: 9,0 mm Greutate totala: 1545 g/m2 Nr. noduri/mp: 196850 Caracteristici speciale: Clasa ignifugare: C-1 Rezistenta scaune Rezistenta scari Mod de prezentare: role Latime rola: 400 cm Destinatie: mocheta pentru hoteluri restaurante
Mocheta se intretine usor. Este bine sa fie aspirata intens si des. Daca aspirarea nu se face corect, praful ramane in interior si va contribui la deteriorarea ei.
Mocheta rosie hoteluri, sali evenimente, restaurante *** Livrarea va avea loc in maxim 3 saptamani de la confirmarea comenzii.

Caracteristici

Culoare Rosu
Tip Produs Mocheta Trafic Mediu
Clasa de trafic 32
Disponibilitate La comanda
Colectie NY Broadway
Compozitie Poliamida
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.