Mocheta Maro Deschis Dormitor Caresse 870 My Family

Ideal Creative Flooring

caresse 870

Produs Nou

Mocheta Maro Deschis Dormitor Caresse 870 My Family Expand
Mocheta maro deschis Caresse 870 face parte din categoria de mochete cut service My Family. Este ideala pentru proiecte rezidentiale, camere de zi si dormitoare. Mocheta Caresse din poliamida este disponibila intr-o gama variata de culori calde, transformand incaperile in care este folosita in incaperi primitoare si relaxante. Mocheta Caresse din poliamida violet are cateva caracteristici distincte: este antistatica, ignifugata si usor de curatat. Mocheta Caresse ofera un maxim de confort si o senzatie placuta la atingere.

Detalii

132,45 lei

cu TVA

132,45 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

MOCHETA MARO DESCHIS DORMITOR CARESSE 870

Mocheta maro deschis dormitor Caresse 870 face parte din categoria de mochete cut service My Family. Este ideala pentru proiecte rezidentiale, camere de zi si dormitoare. Mocheta Caresse din poliamida este disponibila intr-o gama variata de culori calde, transformand incaperile in care este folosita in incaperi primitoare si relaxante. Mocheta Caresse din poliamida violet are cateva caracteristici distincte: este antistatica, ignifugata si usor de curatat. Mocheta Caresse ofera un maxim de confort si o senzatie placuta la atingere. Compozitie fir: 100% PA Suport: AB Grosime totala: 16,00 mm Greutate totala: 2625 g/mp Nr. noduri/mp: 173250 Mod de prezentare: role Latime rola: 400 cm Caracteristici speciale clasa ignifugare: Cfl-s1 Clasa de trafic: 31 Trafic comercial redus 22+ Trafic domestic general Destinatie: mocheta pentru casa *** Livrarea va avea loc in maxim 3 saptamani de la confirmarea comenzii.
Pentru a pastra aspectul mochetei dumneavoastra, alegeti sa indepartati imediat petele aparute pe suprafata pardoselii. Folositi solutiile potrivite si respectati indicatiile produsului profesional folosit.

Caracteristici

Culoare Maro
Tip Produs Mocheta Trafic Mediu
Disponibilitate La comanda
Colectie My Family
Compozitie Poliamida
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.