Mocheta Crem Cut Service Caresse 315 My Family

Ideal Creative Flooring

caresse 315

Produs Nou

Mocheta Crem Cut Service Caresse 315 My Family Expand
Mocheta Crem Caresse 315 face parte din categoria de mochete cut service My Family. Mocheta Caresse este disponibila intr-o gama variata de culori calde, transformand incaperile in care este folosita in incaperi primitoare si relaxante. Mocheta are cateva caracteristici distincte: este antistatica, ignifugata si usor de curatat. Mocheta Caresse ofera un maxim de confort si o senzatie placuta la atingere. Este ideala pentru proiecte rezidentiale, camere de zi si dormitoare.

Detalii

132,45 lei

cu TVA

132,45 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Mocheta Crem Cut Service Caresse 315

Mocheta Crem Caresse 315 face parte din categoria de mochete cut service My Family. Mocheta crem Caresse este disponibila intr-o gama variata de culori calde, transformand incaperile in care este folosita in incaperi primitoare si relaxante. Mocheta are cateva caracteristici distincte: este antistatica, ignifugata si usor de curatat. Mocheta crem Caresse ofera un maxim de confort si o senzatie placuta la atingere. Este ideala pentru proiecte rezidentiale, camere de zi si dormitoare. Compozitie fir: 100% PA Suport: AB Grosime totala: 16,00 mm Greutate totala: 2625 g/mp Nr. noduri/mp: 173250 Mod de prezentare: role Latime rola: 400 cm Caracteristici speciale clasa ignifugare: Cfl-s1 Clasa de trafic: 31 Trafic comercial redus 22+ Trafic domestic general Destinatie: mocheta pt casa *** Livrarea va avea loc in maxim 3 saptamani de la plasarea comenzii.
Datorita caracteristicilor sale mocheta este o optiune foarte avantajoasa pentru amenajarea interioara a oricarui spatiu si in special a spatiilor care datorita destinatiei sunt tranzitate zilnic de un numar foarte mare de persoane.

Caracteristici

Culoare Crem
Tip Produs Mocheta Trafic Mediu
Clasa de trafic 31
Disponibilitate La comanda
Colectie My Family
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.