Mocheta Birou Maro Inchis Ny Broadway 993

Ideal Creative Flooring

broadway 993

Produs Nou

Mocheta Birou Maro Inchis Ny Broadway 993 Expand
Mocheta Maro Inchis din poliamida NY Broadway recomandata pentru birouri hoteluri si restaurante. Fabricata din poliamida Luxus de calitate superioara mocheta albastra este rezistenta la trafic, antistatica si usor de curatat. Avand o grosime totala de 9 mm, mocheta orange Ny broadway va ofera un grad ridicat de confort si se distinge prin protectia antimurdarire. Face parte din clasa de ignifugare C-1, rezistenta la foc.

Detalii

95,50 lei

cu TVA

95,50 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Mocheta Birou Antifonica Tratata Antimurdarire

Mocheta birou antifonica tratata antimurdarire din poliamida NY Broadway recomandata pentru birouri hoteluri si restaurante. Fabricata din poliamida Luxus de calitate superioara mocheta albastra este rezistenta la trafic, antistatica si usor de curatat. Avand o grosime totala de 9 mm, mocheta birou antifonica tratata antimurdarire Ny broadway va ofera un grad ridicat de confort si se distinge prin protectia antimurdarire. Face parte din clasa de ignifugare C-1, rezistenta la foc. Procedeu de fabricatie: 1/10 loop Compozitie fir: 100% PA Luxus Clasa de trafic: 32 Trafic comercial mediu Grosime totala: 9,0 mm Greutate totala: 1545 g/m2 Nr. noduri/mp: 196850 Caracteristici speciale: Clasa ignifugare: C-1 Rezistenta scaune Rezistenta scari Mod de prezentare: role Latime rola: 400 cm Destinatie: mocheta pentru hoteluri restaurante *** Livrarea va avea loc in maxim 3 saptamani de la confirmarea comenzii.
Mocheta este o varianta foarte buna pentru acoperirea pardoselilor din camere. Calduroasa si cu modele diverse, aceasta poate fi amplasata cu mare succes in dormitoare, birouri, holuri si livinguri!
 

Caracteristici

Culoare Maro
Tip Produs Mocheta Trafic Mediu
Clasa de trafic 32
Disponibilitate La comanda
Colectie NY Broadway
Compozitie Poliamida
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.