Mocheta Mov Pentru Birouri Quartz 18

Balta ITC

Quartz 18

Produs Nou

Mocheta Mov Pentru Birouri Quartz 18 Expand

Mocheta Mov Pentru Birouri este realizata din Poliamida si este cel mai folosit material in fabricarea mochetei profesionale. Datorita rezistentei si durabilitatii sale, Mocheta Mov Pentru Birouri Quartz realizata din acest tip de fibre, se preteaza spatiilor care inregistreaza un trafic comercial mediu-intens. Desi aflate sub actiunea greutatii mobilierului, sau a scaunelor prevazute cu rotile, fibrele de poliamida au proprietatea de a reveni la aspectul initial, acesta fiind un alt avantaj al mochetei Quartz - Balta Group. De asemenea, mocheta poate fi intretinuta foarte usor.

Detalii

55,73 lei

cu TVA

55,73 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Mocheta Mov Pentru Birouri

Mocheta Mov Pentru Birouri este realizata din Poliamida si este cel mai folosit material in fabricarea mochetei profesionale. Datorita rezistentei si durabilitatii sale, Mocheta Mov Pentru Birouri Quartz realizata din acest tip de fibre, se preteaza spatiilor care inregistreaza un trafic comercial mediu-intens. Desi aflate sub actiunea greutatii mobilierului, sau a scaunelor prevazute cu rotile, fibrele de poliamida au proprietatea de a reveni la aspectul initial, acesta fiind un alt avantaj al mochetei Quartz - Balta Group. De asemenea, mocheta poate fi intretinuta foarte usor. Clasa de Trafic: mocheta trafic mediu-intens, clasa 32 Compozitie: fir buclat 100% PA (poliamda) Inaltimea firelor: 3 mm Grosime totala: 6 mm Greutatea firelor: 540 gr/mp Greutate totala: 1.820 gr/mp Numar noduri: 236.000 noduri/mp Latime rola: 4 m Proprietati: antistatica , ignifuga,absorbtie fonica rezistenta la actiunea scaunelor de birou prevazute cu rotile, rezistenta la actiunea razelor solare, recomandata pentru trepte. Mocheta pretabila spatiilor cu incalzire in pardoseala !
Culoare Violet
Tip Produs Mocheta Poliamida
Grosime 3 mm
Clasa de trafic 32
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Quartz Balta

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.