Mocheta Birouri Maro Quartz 36

Balta ITC

Quartz 36

Produs Nou

Mocheta Birouri Maro Quartz 36 Expand
Mocheta Birouri Maro Antistatica si Ignifuga, realizata din poliamida cu o lungime totala a firului buclat de 6 mm, cu rezistenta crescuta la scaune. Mocheta se muleaza foarte usor in orice tip de incapere datorita culorii sale de maro. Se curata si intretine foarte usor printr-o simpla aspirare. Acest tip de mocheta prezinta si o rezistenta crescuta impotriva lichidelor.

Detalii

55,73 lei

cu TVA

55,73 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Mocheta Birouri Maro

Mocheta Birouri Maro Antistatica si Ignifuga, realizata din poliamida cu o lungime totala a firului buclat de 6 mm, cu rezistenta crescuta la scaune. Mocheta se muleaza foarte usor in orice tip de incapere datorita culorii sale de maro. Se curata si intretine foarte usor printr-o simpla aspirare. Acest tip de mocheta prezinta si o rezistenta crescuta impotriva lichidelor. Clasa de Trafic: mocheta trafic mediu-intens, clasa 32 Compozitie: fir buclat 100% PA (poliamda) Inaltimea firelor: 3 mm Grosime totala: 6 mm Greutatea firelor: 540 gr/mp Greutate totala: 1.820 gr/mp Numar noduri: 236.000 noduri/mp Latime rola: 4 m Proprietati: antistatica , ignifuga,absorbtie fonica rezistenta la actiunea scaunelor de birou prevazute cu rotile, rezistenta la actiunea razelor solare, recomandata pentru trepte. Mocheta pretabila spatiilor cu incalzire in pardoseala !
Tip Produs Mocheta Poliamida
Grosime 3 mm
Clasa de trafic 32
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Quartz Balta

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.