Marmura Alaska White A2 Lastre 2 cm

Alaska White A2

Produs Nou

Marmura Alaska White A2 Lastre 2 cm Expand

Marmura Alaska White, datorita caracteristicilor si proprietatilor sale poate fi folosita la placarea podelelor, scarilor, peretilor si nu numai. Cu anumite conditii aceasta marmura alba poate fi utilizata ca blaturi in bucatariile sau baile dumneavoastra. Tinand cont de culoarea ei aceasta poate fi asociata cu granite negre ca Black Galaxy, Nero Zambia sau Hebei si chiar verzi ca Tropical Green..

Detalii

278,00 lei

cu TVA

221,02 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Denumire: Alaska White Duritate: 3 - 4 Mohs Densitate: 2.55 - 2.7 kg/cm³ Rezistenta la compresie: 70 - 140 N/mm² Rezistenta la rupere: 12 - 18 N/mm² Coeficient de absorbtie: < 0.5 %

Marmura Alaska este o piatra naturala de o frumusete aproape ireala. Stralucirea cristalelor de carbonat ii da un aspect luxos. Tinand cont de culoarea ei aceasta poate fi asociata cu granite negre ca Black Galaxy, Nero Zambia sau Hebei si chiar verzi ca Tropical Green. Poate fi asemanata sau confundata cu marmura Kavala sau marmura Crystalina.

Se poate utiliza cu succes ca blat de bucatarie sau blat de baie sau la placari de scari, pardoseli si chiar placari de pereti.

Se curata cu o laveta moale inmuiata in apa calduta.

Caracteristici

Culoare Alb
Dimensiuni Variabila
Tip Produs Marmura
Grosime 2 cm
Disponibilitate In stoc|La comanda
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.