Linoleum Omogen Negru Optima 845 Tarkett

Tarket

Optima 845

Produs Nou

Linoleum Omogen Negru Optima 845 Tarkett Expand
Linoleum omogen negru sau covor PVC omogen, are stratul de uzura egal cu grosimea, fiind acelasi material in toata pardoseala. Covorul PVC omogen se utilizeaza in spatii cu trafic ridicat si spatii industriale, deoarece rezista la frecare, la varsarea accidentala a substantelor chimice. Are durabilitate ridicata si este usor de intretinut. Este antibacterian si antifungic.

Se livreaza la comanda in cantitate de minim 20 MP!

Detalii

69,13 lei

cu TVA

69,13 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Linoleum Omogen Negru

Linoleum omogen negru sau covor PVC omogen, are stratul de uzura egal cu grosimea, fiind acelasi material in toata pardoseala. Covorul PVC omogen se utilizeaza in spatii cu trafic ridicat si spatii industriale, deoarece rezista la frecare, la varsarea accidentala a substantelor chimice. Are durabilitate ridicata si este usor de intretinut. Este antibacterian si antifungic. Pardoselile omogene Tarkett se disting prin calitate si durabilitate, fiind rezultatul a peste 100 de ani de experienta si cercetare. Tarkett, unul dintre liderii mondiali in domeniul pardoselilor ofera o gama bogata de produse tip covor PVC omogen. Tipul de pardoseala : Vinil Omogen Clasa de Trafic : Trafic Intens Comercial 34 / Industrial 43 Grosime: 2.0mm Greutate /m2 : 2800g Incalzire in pardoseala: Potrivit ; Max:27 *C Amortizor fonic: +4dB Rezistenta: Chimica Antiderapant R9 Se livreaza la comanda prealabila in cantitate de minim 20 MP!
Tip Produs Covor Pvc
Grosime 2.00 mm
Clasa de trafic 34|43
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Optima

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.