Linoleum Omogen Albastru Marin Optima 844 Tarkett

Tarket

Optima 844

Produs Nou

Linoleum Omogen Albastru Marin Optima 844 Tarkett Expand
Linoleum Omogen Albastru Marin Tarkett Optima , este un omogen antibacterian, calitate ce ii confera posibilitatea slefuirii in adancime, cu pastrarea aceleiasi structuri si aceluiasi model, precum si a tuturor calitatilor la innoirea totala a suprafetei. Pardoselile PVC sunt preferate acum gresiei sau parchetului, mai ales in spatiile profesionale: medicale, comerciale, industriale sau tehnice. O instalare profesionala confera o durata de viata mare materialului si poate aduce, pe langa utilitatea intretinerii usoare, efecte speciale de design, atat prin printurile din fabricatie cat si prin decupajul de tip puzzle, folosind insertii din acelasi tip de material, cu terminatii de scafa, rotunjiri sau borduri.

Se livreaza la comanda in cantitate de minim 20 MP!

Detalii

69,13 lei

cu TVA

69,13 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Linoleum Omogen Albastru Marin

Linoleum Omogen Albastru Marin Tarkett Optima , este un omogen antibacterian, calitate ce ii confera posibilitatea slefuirii in adancime, cu pastrarea aceleiasi structuri si aceluiasi model, precum si a tuturor calitatilor la innoirea totala a suprafetei. Pardoselile PVC sunt preferate acum gresiei sau parchetului, mai ales in spatiile profesionale: medicale, comerciale, industriale sau tehnice. O instalare profesionala confera o durata de viata mare materialului si poate aduce, pe langa utilitatea intretinerii usoare, efecte speciale de design, atat prin printurile din fabricatie cat si prin decupajul de tip puzzle, folosind insertii din acelasi tip de material, cu terminatii de scafa, rotunjiri sau borduri. Tipul de pardoseala : Vinil Omogen Clasa de Trafic : Trafic Intens Comercial 34 / Industrial 43 Grosime: 2.0mm Greutate /m2 : 2800g Incalzire in pardoseala: Potrivit ; Max:27 *C Amortizor fonic: +4dB Rezistenta: Chimica Antiderapant R9 Se livreaza la comanda prealabila in cantitate de minim 20 MP!
Tip Produs Covor Pvc
Grosime 2.00 mm
Clasa de trafic 34|43
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Optima

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.