Linoleum Albastru Deschis Omogen Optima 856 Tarkett

Tarket

Optima 856

Produs Nou

Linoleum Albastru Deschis Omogen Optima 856 Tarkett Expand
Linoleum Albastru Deschis Omogen Optima Tarkett, este un linoleum ce se foloseste indeosebi in placarea pardoselilor din spatii comerciale cu un trafic intens. Acest model de linoleum se preteaza pentru spatii ce au nevoie de un suport solid, rezistent in fata actiunilor chimice si fizice. Are o grosime de 2 mm si datorita acestei grosimi are puterea de a reduce zgomotul cu aproximativ 4dB.

Se livreaza la comanda in cantitate de minim 20 MP!

Detalii

69,13 lei

cu TVA

69,13 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Linoleum Albastru Deschis Omogen

Linoleum Albastru Deschis Omogen Optima Tarkett, este un linoleum ce se foloseste indeosebi in placarea pardoselilor din spatii comerciale cu un trafic intens. Acest model de linoleum se preteaza pentru spatii ce au nevoie de un suport solid, rezistent in fata actiunilor chimice si fizice. Are o grosime de 2 mm si datorita acestei grosimi are puterea de a reduce zgomotul cu aproximativ 4dB. Pardoselile omogene Tarkett se disting prin calitate si durabilitate, fiind rezultatul a peste 100 de ani de experienta si cercetare. Tarkett, unul dintre liderii mondiali in domeniul pardoselilor ofera o gama bogata de produse tip covor PVC omogen. Tipul de pardoseala : Vinil Omogen Clasa de Trafic : Trafic Intens Comercial 34 / Industrial 43 Grosime: 2.0mm Greutate /m2 : 2800g Incalzire in pardoseala: Potrivit ; Max:27 *C Amortizor fonic: +4dB Rezistenta: Chimica Antiderapant R9 Se livreaza la comanda prealabila in cantitate de minim 20 MP!
Culoare Albastru
Tip Produs Covor Pvc
Grosime 2.00 mm
Clasa de trafic 34|43
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Optima

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.