Gresie Living Mata ROVERE BIANCO Rectificata 9,8 x 44,8 My Way Paradyz

Paradyz

PARAG0008

Produs Nou

Reducere! Gresie Living Mata ROVERE BIANCO Rectificata 9,8 x 44,8 My Way Paradyz Expand

Rovere inseamna stejar in limba italiana. Textura delicata si forma unica imita perfect parchetul de stejar. Rovere Bianco, este o gresie mata cu aspect de placa de parchet de stejar alb. Este dedicata celor care cauta un” look Wood “. Practica, frumoasa si luxoasa, pentru spatii moderne.

Detalii

110,61 lei

cu TVA

110,61 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Gresie tip Parchet Living Rovere Bianco

Gresie tip Parchet living Rovere Bianco cu textura delicata si forma unica imita perfect parchetul de stejar. Rovere inseamna stejar in limba italiana. Gresia tip parchet Rovere Bianco, este o gresie mata cu aspect de placa de parchet de stejar alb. Este dedicata celor care cauta un” look Wood “. Practica, frumoasa si luxoasa, pentru spatii moderne. Denumire: ROVERE BIANCO MATA RECTIFICATA Dimensiuni in cm: 9.8x44.8 Grosime: 1.1 cm Numar bucati/pachet: 10 Suprafata Pachet: 0.44 MP Culoare: ALb

Placile ceramice au din ce in ce o utilizare mai larga. In plus, studiile arata ca, in ceea ce priveşte domeniul home&deco, in urmatoarele sezoane, ceramica va fi in tendinte, fie ca este vorba de gresie, faianta sau fatade ventilate etc.

Gresie Living tip Parchet Rovere Bianco

Caracteristici

Culoare Alb
Dimensiuni 9.8x44.8
Tip Produs GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie My Way
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.