Placa Decorativa Verde Clasic Centro Calipso Opoczno

Opoczno

POLOD0244

Produs Nou

Reducere! Placa Decorativa Verde Clasic Centro Calipso Opoczno Expand

Faianta decorativa Calipso de culoare verde de la Opoczno este conceputa pentru decoruri de baie in culoarea naturii. Nuante deosebite sunt potrivite pentru cei care isi doresc o pata de culoare in casa lor. Placi ceramice create pentru decoruri de baie aparte, indraznete, unde bunul gust, luxul si eleganta se regasesc in acelasi loc.

Detalii

31,79 lei

cu TVA

31,79 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Faianta Model Floral Verde

Faianta Model Floral Verde,decorativa, de la Opoczno, este conceputa pentru decoruri de baie in culoarea naturii. Nuante deosebite sunt potrivite pentru cei care isi doresc o pata de culoare in casa lor. Placi ceramice create pentru decoruri de baie aparte, indraznete, unde bunul gust, luxul si eleganta se regasesc in acelasi loc. Denumirea colectiei: CALIPSO Format în cm: 30x45 Domeniul de utilizare: Interior CULOAREA :Verde
Aveti grija sa schimbati apa mai des si, de asemenea, sa clatiti bine. Nu folositi niciodata pudra abraziva, pentru a nu zgiria finisajul placilor ceramice. Gresia glazurata este mult mai usor de curatat. Puteti folosi o solutie din ¼ detergent cu spumare redusa sau 1-2 linguri de soda de rufe sau alt detergent pudra disponibil in comert, diluat in 10 l apa.

Caracteristici

Culoare Verde
Tip Produs Faianta|GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Calipso
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.