Gresie Rectificata Alba Lazio Bianco OPOCZNO

Opoczno

POLOG0452

Produs Nou

Reducere! Gresie Rectificata Alba Lazio Bianco OPOCZNO Expand

Gresia rectificata pentru baie Lazio alba reprezinta solutia perfecta pentru placarea pardoselei si a peretilor in baie. Prin colectia de placi ceramice Lazio iti poti regasi stilul modern care te reprezinta. Colectia este de o calitate superioara, avand un design inedit, marca OPOCZNO. Gresia pentru baie Lazio reprezinta solutia perfecta pentru placarea pardoselei in baie. Prin colectia Lazio iti poti regasi stilul modern care te reprezinta.

Detalii

103,36 lei

cu TVA

103,36 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Gresie Rectificata Alba

Gresie rectificata alba Lazio reprezinta solutia perfecta pentru placarea pardoselei si a peretilor in baie, livinguri si chiar bucatarie. Denumirea placii ceramice: Lazio 59,3×59,3 Format in cm: 59,3×59,3 Domeniul de utilizare: INTERIOR CULOAREA: Alb REZISTENTA LA INGHET: DA Clasa de frecare Gresie Rectificata: 4 RECTIFICARE: DA Ambalarea: 5 Buc. / pachet. Suprafata Pachet: 1,76 m2 / pachet Va recomandam sa aplicati , inaintea aplicarii gresiei si a faiantei rectificate -portelanate , un strat de sapa autonivelanta cu grosimea maxima de 2mm , adica un echivalent de 2.8-3.5 kg/m2 . Dupa aceasta operatiune , montajul trebuie sa fie inceput dupa minim 24 de ore , in cazul in care temperatura incaperii permite uscare in conditii optime. Inaintea de a monta gresie rectificata , temperatura aerului la montaj nu trebuie sa scada în niciun caz sub 5º C sau sa depaseasca 30º C. De asemenea, este contraindicata o umiditate excesiva a aerului. Chiar si în cazul utilizarii unui adeziv cu priza rapida, nu se va calca peste suprafata proaspat montata mai devreme de 24 de ore. Se urmareste respectarea conditiilor tehnice ce se impun la utilizarea produselor de lipire: - timpul deschis (timpul în care produsul aplicat nu formeaza pelicula); - durata de viata - pot life-ul (timpul în care produsul se poate utiliza fara sa-si piarda performantele maxime.
Culoare Alb
Dimensiuni 59,3x59,3
Tip Produs Gresie|GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Lazio

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.