Gresie Portelanata Crem Naturale Opoczno 29,7 x 29,7

Opoczno

POLOG0062

Produs Nou

Reducere! Gresie Portelanata Crem Naturale Opoczno 29,7 x 29,7 Expand

Acest model de Gresie crem 30x30 cm pentru baie sau bucatarie de la Opoczno Polonia vine in intampinarea celor ce doresc decorarea baii in stil modern si totodata rafinat. Doar un pas te desparte de trecerea din padurile naturale tropicale, la saloanele rafinate si elegante din Varsovia, Paris sau Tokio.

Detalii

60,42 lei

cu TVA

60,42 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

GRESIE PORTELANATA CREM NATURALE OPOCZNO

Acest model de gresie portelanata crem 30x30 cm pentru baie sau bucatarie de la Opoczno Polonia vine in intampinarea celor ce doresc decorarea baii in stil modern si totodata rafinat. Doar un pas te desparte de trecerea din padurile naturale tropicale, la saloanele rafinate si elegante din Varsovia, Paris sau Tokio. Format in cm: 29,7×29,7 Domeniul de utilizare: INTERIOR/EXTERIOR CULOAREA: Crem REZISTENTA LA INGHET: Da Clasa de frecare: 4 Antiderapaj: R9 Ambalarea: 15 Buc. / pachet Suprafata: 1,32 m2 / pachet Greutate: 22,7 kg / pachet
Dupa curatare, la finalizarea montajului de gresie si fainta, acestea trebuiesc curatate cu produse neabrazive, care trebuie pentru a elimina toate urmele de mortar. Foarte putina munca de intretinere de rutina este necesara, dar pentru a te asigura ca modelul de gresie si faianta ales isi mentine aspectul de a lungul timpului este necesar un minim de atentie cand este curatata. Pentru curatarea de rutina a podelelor placate, detergentii pentru gresie si faianta gasiti in magazinele de specialitate nu ar trebui sa afecteze produsele aplicate.

Caracteristici

Culoare Crem
Dimensiuni 29.7x29.7 cm
Tip Produs GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Naturale
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.