Gresie Alba Lucioasa Rectificata Lazio

Opoczno

POLOG0535

Produs Nou

Reducere! Gresie Alba Lucioasa Rectificata Lazio Expand

Gresia alba lucioasa pentru baie Lazio reprezinta solutia perfecta pentru placarea pardoselei si a peretilor in baie. Prin colectia de placi ceramice Lazio iti poti regasi stilul modern care te reprezinta. Colectia este de o calitate superioara, avand un design inedit, marca OPOCZNO. Gresia pentru baie Lazio reprezinta solutia perfecta pentru placarea pardoselei in baie. Prin colectia Lazio iti poti regasi stilul modern care te reprezinta.

Detalii

143,12 lei

cu TVA

143,12 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Gresie Alba Lucioasa

Gresie alba lucioasa pentru baie Lazio reprezinta solutia perfecta pentru placarea pardoselei si a peretilor in baie. Prin colectia de placi ceramice Lazio iti poti regasi stilul modern care te reprezinta. Colectia este de o calitate superioara, avand un design inedit, marca OPOCZNO. Denumirea placii ceramice: Lazio 59,3×59,3 Format in cm: 59,3×59,3 Domeniul de utilizare: INTERIOR CULOAREA: Alba REZISTENTA LA INGHET: DA Clasa de frecare: 4 RECTIFICARE: DA Ambalarea: 5 Buc. / pachet. Suprafata Pachet: 1,76 m2 / pachet
Gresia este o roca din nisip cimentat careia ii sunt aplicate tratamente speciale in timpul prelucrarii. In tarile cu traditie in fabricarea gresiei, cum ar fi cele mediteranene, exista o adevarata cultura a stilului in domeniul gresiei si faiantei, ea fiind folosita in cele mai multe dintre incaperi.

Caracteristici

Culoare Alb
Dimensiuni 59,3x59,3
Tip Produs Gresie|GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Lazio
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.