Faianta Moderna Structurata Amarante krem struktura 29,7x59,8 Opoczno

Opoczno

POLOG0462

Produs Nou

Reducere! Faianta Moderna Structurata Amarante krem struktura 29,7x59,8 Opoczno Expand

Formatul placilor de Faianta permite pozitionarea acestora atat pe verticala cat şi pe orizontala. Placi ceramice recomandate spatiilor din baie ce se remarca prin decorul cu motive mistice ce se imbina armonios cu celelalte tipuri din colectie. Faianta Crem Structurata formeaza un spatiu mistic si elegant.

Detalii

68,38 lei

cu TVA

68,38 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Faianta Moderna Structurata

Faianta Moderna Structurata de culoare crem prezenta in placi ceramice recomandate spatiilor din baie ce se remarca prin decorul cu motive mistice ce se imbina armonios cu celelalte tipuri din colectie. Faianta Crem Structurata formeaza un spatiu mistic si elegant. Denumirea placii ceramice:Amarante krem struktura 29,7×59,8 Denumirea colectiei: AMARANTE Format in cm: 29,7×59,8 Culoare: Crem Domeniul de utilizare: Interior REZISTENTA LA INGHET: Da Clasa de frecare: 3 Ambalare: 9 Buc./cutie Suprafata: 1,6 mp/cutie Greutate: 30,4 kg/cutie Dupa asezarea placii se face de asemenea nivelarea cu o sipca patrata si cu lovituri usoare cu coada ciocanului, pentru a veni perfect la locul ei. In rosturile ramase se toarna lapte de ciment (ciment amestecat cu apa, in proportie de un volum de ciment la 0,7 volume de apa. Surplusul se sterge imediat, pentru a nu lasa sa faca priza. Dupa temrinarea lucrului se acopera partea reparata a pardoselii cu o scandura, pentru a o feri de solicitari cel putin opt zile. In timpul acesta cimentul se va intari suficient pentru a se putea calca pe el.
Culoare Crem
Dimensiuni 29.7x59.8 cm
Tip Produs Faianta|GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Amarante

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.