Faianta Maro Baie Fiji Braz 30 x 45 Opoczno

Opoczno

POLOF0060

Produs Nou

Reducere! Faianta Maro Baie Fiji Braz 30 x 45 Opoczno Expand

Faianta maro cu dungi clasica din colectia Fiji de la Opoczno aduce frumosul in baia dumneavoastra. Culori, ce se armonizeaza perfect in decor. Decor menit sa aduca un plus de eleganta in baia dumneavoastra. Armonizeaza spatiul si transforma baia din caminul dumneavoastra.

Detalii

52,21 lei

cu TVA

52,21 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Faianta Maro Baie Fiji Braz 30 x 45 Opoczno

Faianta maro baie cu dungi clasica din colectia Fiji de la Opoczno aduce frumosul in baia dumneavoastra. Culori, ce se armonizeaza perfect in decor. Decor menit sa aduca un plus de eleganta in baia dumneavoastra. Armonizeaza spatiul si transforma baia din caminul dumneavoastra. Denumirea placii ceramice: Fiji Format in cm: 30×45 Domeniul de utilizare: Interior Ambalarea: 1,35 m2 / cutie Culoare:Maro Grosime: 0,85 cm Ambalare: 10 Bucati/cutie Greutate: 21,46 kg/cutie
Inainte de montarea gresiei sau faiantei, suportul pe care se monteaza trebuie sa prezinte urmatoarele calitati: Planeitate - pentru evitarea defectelor de montaj care sunt inestetice si pot influenta comportarea in timp a acoperirii. Duritate si rezistenta - pentru a evita fisurile sau dezlipirile, trebuie verificata suprafata, zgariind-o cu un instrument ascutit, cat si grosimea, mai ales pentru sapele vechi. Porozitate normala - pentru pardoselile de ciment. In mod obisnuit, cimentul este absorbant si daca este prea poros va fi protejat cu un strat primar de aderenta. Absenta umiditatii - pentru a permite aderenta adezivului sau mortarului, trebuie eliminate urme de ipsos, clei, lac, ceara sau vopsea. Suportul respectiv trebuie sa fie complet uscat inaintea montarii.

Caracteristici

Culoare Maro
Dimensiuni 30x45 cm
Tip Produs Faianta|GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Fiji
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.