Faianta Decorativa cu Flori ABRILA KWIAT B INSERTO Paradyz

Paradyz

PARAD0445

Produs Nou

Reducere! Faianta Decorativa cu Flori ABRILA KWIAT B INSERTO Paradyz Expand
Placi ceramice decorative cu motive florale deosebite, un model de faianta destinat iubitorilor de ambienturi moderne. Pe langa aspectul deosebit al placilor, calitatea materialelor folosite face ca aceste placi sa fie rezistente in timp. Placi ceramice create pentru decoruri de baie aparte, indraznete, unde bunul gust, luxul si eleganta se regasesc in acelasi loc. Colectia este potrivita atat pentru baie cat si pentru bucatarie. Formeaza ambientul perfect pentru o baie cu adevarat stilata.

Detalii

63,29 lei

cu TVA

63,29 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Faianta Decorativa cu Flori

Denumire Placa ceramica: ABRILA KWIAT B INSERTO Format Placa: 20x60 cm Nr. Bucati/Cutie: 1 Culoarea: Alb Placi ceramice decorative cu motive florale deosebite, un model de faianta destinat iubitorilor de ambienturi moderne. Pe langa aspectul deosebit al placilor, calitatea materialelor folosite face ca aceste placi sa fie rezistente in timp. Faianta Decorativa cu Flori creata pentru decoruri de baie aparte, indraznete, unde bunul gust, luxul si eleganta se regasesc in acelasi loc. Colectia este potrivita atat pentru baie cat si pentru bucatarie. Formeaza ambientul perfect pentru o baie cu adevarat stilata.
Pentru a realiza un montaj cat mai corect, se traseaza cu ajutorul unui creion si al unei sfori o linie de ghidaj pentru montarea primului rand de placi ceramice, exact ca in fotografiile alaturate. Se aplica adezivul in pat subtire cu ajutorul unei gletiere cu dinti. nu inainte ca suprafata sa fie amorsata sau chiar hidroizolata.
Culoare Alb
Dimensiuni 20x60 cm
Tip Produs Faianta|Faianta Decorativa|GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Grosime 0.95 cm
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Abrila

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.