Faianta Decor Amarante krem 1 Classic Centro

Opoczno

POLOD0278

Produs Nou

Reducere! Faianta Decor Amarante krem 1 Classic Centro Expand
Faianta Crem decorativa cu model floral porotcaliu, ce scoate in evidenta rafinamentul si eleganta acestei colectii de ceramica. Faianta decorativa face parte din colectia Amarante, o colectie de lux, ce se impleteste perfect cu celelalte placi din aceeasi colectie, formand decoruri intrecute doar de imaginatie.

Detalii

46,10 lei

cu TVA

46,10 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Faianta Decorativa cu Flori Mici

Faianta Decorativa cu Flori Mici Crem decorativa cu model floral porotcaliu, ce scoate in evidenta rafinamentul si eleganta acestei colectii de ceramica. Faianta decorativa face parte din colectia Amarante, o colectie de lux, ce se impleteste perfect cu celelalte placi din aceeasi colectie, formand decoruri intrecute doar de imaginatie. Denumirea colectiei: AMARANTE Format în cm: 29,7x59,8 Domeniul de utilizare: Interior Culoarea: Crem Ambalarea: 9 Buc/Pachet
Trebuie sa dai atentie felului cum e prins polistirenul de perete!Priza cu adeziv e necesar sa fie pe suprafata cat mai mare,plasa din fibra de sticla sa fie bine acoperita cu adeziv,iar diblurile pentru polistiren sa fie bine fixate in perete.Placarea cu faianta e indicat sa o faci cu o pelicula mai groasa de adeziv pentru a spori rigiditatea. Spor la lucru!

Caracteristici

Culoare Crem
Dimensiuni 29.7x59.8 cm
Tip Produs Faianta|GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Amarante
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.