Faianta de Lux Maro Amarante braz struktura 29,7x59,8 Opoczno

Opoczno

POLOG0461

Produs Nou

Reducere! Faianta de Lux Maro Amarante braz struktura 29,7x59,8 Opoczno Expand
Faianta Maro Structurata cu model formeaza un ambient mistic, elegant,de lux. Formatul placilor de Faianta permite pozitionarea acestora atat pe verticala cat şi pe orizontala. Placi ceramice recomandate spatiilor din baie ce se remarca prin decorul cu motive mistice ce se imbina armonios cu celelalte tipuri din colectie.

Detalii

68,38 lei

cu TVA

68,38 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Faianta de Lux Maro

Faianta de Lux Maro Structurata cu model formeaza un ambient mistic, elegant,de lux. Formatul placilor de Faianta permite pozitionarea acestora atat pe verticala cat şi pe orizontala. Placi ceramice recomandate spatiilor din baie ce se remarca prin decorul cu motive mistice ce se imbina armonios cu celelalte tipuri din colectie. Denumirea placii ceramice:Amarante 29,7×59,8 Denumirea colectiei: AMARANTE Format in cm: 29,7×59,8 Culoare: Maro Domeniul de utilizare: Interior REZISTENTA LA INGHET: Da Clasa de frecare: 3 Ambalare: 9 Buc./cutie Suprafata: 1,6 mp/cutie Greutate: 30,4 kg/cutie Fixarea unei placi de faianta
Aceasta operatie incepe prin curatirea cu un ciocan, prin lovituri usoare, a stratului de ciment sau de mortar vechi de pe perete, dar si de pe placa de faianta, la aceasta lucrandu-se cu multa grija prin frecare cu o perie foarte aspra de sarma sau un spaclu ori cutit sau cu orice alt obiect ascutie.

Caracteristici

Culoare Maro
Dimensiuni 29.7x59.8 cm
Tip Produs Faianta|GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Amarante
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.