Faianta cu flori mov violet Lorena FLOWER C CENTRO

Opoczno

POLOD0320

Produs Nou

Reducere! Faianta cu flori mov violet Lorena FLOWER C CENTRO Expand
Faianta tip decor pentru baie formata din placa ceramica alba dungata, imprimata cu flori monocromate formate din linii subtiri violet, va forma un decor interior ce paote fi depasit doar de imaginatie. Aceste placi ceramice au rolul de a contura modernismul dar si naturaletea in interiorul baii dumneavoastra.

Detalii

27,84 lei

cu TVA

27,84 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Faianta cu flori mov violet Lorena FLOWER C CENTRO

Faianta cu flori mov violet tip decor pentru baie formata din placa ceramica alba dungata, imprimata cu flori monocromate formate din linii subtiri violet, va forma un decor interior ce paote fi depasit doar de imaginatie. Aceste placi ceramice au rolul de a contura modernismul dar si naturaletea in interiorul baii dumneavoastra. Denumirea colectiei: LORENA Format în cm: 30x45 Domeniul de utilizare: Interior CULOAREA: Violet
Modelul gresiei si faiantei trebuie sa se integreze cu restul mobilierului din baie. In cazul in care vrei sa obtii un design modern, poti opta pentru gresie si faianţă lucioase sau cu insertii pretentioase – lemn, piele, sticla pentru a da impresia de fastuos. Pe langă placile de faianta obisnuite, care vor constitui fundalul, exista placi de faianta care joaca un rol decorativ.
Faianta cu flori mov violet

Caracteristici

Culoare Violet
Dimensiuni 30x45 cm
Tip Produs GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Lorena
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.