Faianta cu flori baie bucatarie Capri Flower Centro

Opoczno

POLOD0230

Produs Nou

Reducere! Faianta cu flori baie bucatarie Capri Flower Centro Expand
Faianta Decorativa crem cu flori violet mari, face parte dintr-o colectie cu adevarat clasica, cu aspect nobil si elegant. Punctul forte al colectiei Capri il reprezinta puterea de a crea un ambient special si unic pentru dumneavoastra. Colectia este potrivita atat pentru baie cat si pentru bucatarie.

Detalii

50,88 lei

cu TVA

50,88 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Faianta cu flori baie bucatarie Capri Flower Centro

Faianta cu flori baie bucatarie Capri Flower Centro ce face parte dintr-o colectie cu adevarat minunata, cu aspect nobil si elegant. Punctul forte al colectiei Capri il de la Opoczno Polonia reprezinta puterea de a crea un ambient special si unic pentru dumneavoastra. Colectia este potrivita atat pentru baie cat si pentru bucatarie. Denumirea placii ceramice: Capri 20×50 Denumirea colectiei: CAPRI Format in cm: 20×50 Domeniul de utilizare: Inerior CULOAREA: Violet
Gresia si faianta trebuie sa se potriveasca ansamblului incaperii in primul rand, dar si a gustului dumneavoastra. Dimensiunile camerei conteaza mult si la acest capitol. La incaperile cu dimensiuni mai mari puteti sa alegeti culori aprinse sau chiar inchise si puteti sa combinati culorile, pentru un aspect mai interesant. In schimb, pentru o camera mai ingusta, alegeti gresie si faianta in nuante pastel sau deschise.
Faianta cu flori baie bucatarie Capri

Caracteristici

Culoare Violet
Dimensiuni 20x50 cm
Tip Produs Faianta|GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Capri
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.