Faianta Crem Rectificata Salonika Opoczno 29x59,3

Opoczno

POLOF0043

Produs Nou

Reducere! Faianta Crem Rectificata Salonika Opoczno 29x59,3 Expand

Faianta Salonika Crem Rectificata  de la Opoczno Polonia este conceputa special pentru decoruri de baie in stil clasic si foarte elegant Impreuna cu elementele de decor veti obtine o baie cu aspect clasic. Ambient de lux cu placi ceramice rectificate in nuante placute de la Opoczno.

Detalii

100,18 lei

cu TVA

100,18 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Faianta Crem Rectificata  Salonika

Faianta Crem Rectificata  Salonika de la Opoczno Polonia este conceputa special pentru decoruri de baie in stil clasic si foarte elegant. Impreuna cu elementele de decor veti obtine o baie cu aspect clasic. Ambient de lux cu placi ceramice de faianta rectificate in nuante placute de la Opoczno. Format in cm: 29×59,3 Domeniul de utilizare: Interior CULOAREA: Crem RECTIFICARE: Da Ambalare: 7 Buc. / pachet. Suprafata: 1,2 m2 / pachet Greutate: 14,7 kg / pachet
Montajul gresiei si faiantei rectificate este o optiune tot mai intalnita in amenajarea bucatariei sau a baii deoarece inexistenta diferentei de dimensiune intre placi, permite montarea acestora fara rosturi, aspectul obtinut fiind unul extrem de modern. Amenajari cu Stil recomanda totusi in cazul placarii gresiei rectificate, pastrarea unui rost de dilatatie de minim 1,5 mm, acesta avand rolul de a absorbii miscarile care au loc la nivelul pardoselii.

Caracteristici

Culoare Crem
Dimensiuni 29cm x 59.3cm
Tip Produs GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Salonika
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.