Faianta Crem Amarante Opoczno 29,7x59,8

Opoczno

POLOG0453

Produs Nou

Reducere! Faianta Crem Amarante Opoczno 29,7x59,8 Expand

Faianta Crem Simpla pentru placat peretii din baie. Prin naturaletea si simplitatea sa, faianta crem din colectia Amarante de la OPOCZNO, provoaca o nota de clasicism si rafinament ambientului tau. Marcheaza prin simplitate si calitate.

Detalii

66,78 lei

cu TVA

66,78 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Faianta Crem Baie Bucatarie Amarante 30x60 cm

Faianta crem baie bucatarie simpla pentru placat peretii din baie. Prin naturaletea si simplitatea sa, faianta crem din colectia Amarante de la OPOCZNO, adauga o nota de clasicism si rafinament ambientului tau. Marcheaza prin simplitate si calitate. Denumirea placii ceramice:Amarante 29,7×59,8 Denumirea colectiei: AMARANTE Format in cm: 29,7×59,8 Culoare: Crem Domeniul de utilizare: Interior REZISTENTA LA INGHET: Da Clasa de frecare: 3 Ambalare: 9 Buc./cutie Suprafata: 1,6 mp/cutie Greutate: 30,4 kg/cutie
Dupa montaj asigurati-va ca ati curatat cat mai bine suprafata, astfel incat orice urma de adeziv, ciment sau chit de rost de pe suprafata palciilor ceramice a disparut. Totusi este necesara o mententa nimima in timp pentru ca placiile sa isi pastreze calitatiile de suprafata si corp.
Faianta crem baie bucatarie Amarante

Caracteristici

Culoare Crem
Dimensiuni 29.7x59.8 cm
Tip Produs Faianta|GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Amarante
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.