Faianta Baie Verde Calipso Opoczno 30x45

Opoczno

POLOF0160

Produs Nou

Reducere! Faianta Baie Verde Calipso Opoczno 30x45 Expand
Faianta Verde Calipso de la Opoczno este conceputa pentru decoruri de baie in culori vii. Nuante deosebite de verde,vernil, sunt potrivite pentru cei care isi doresc o pata de culoare in casa lor. Placi ceramice create pentru decoruri de baie aparte, indraznete, unde bunul gust, luxul si eleganta se regasesc in acelasi loc.

Detalii

55,64 lei

cu TVA

55,64 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Faianta Baie Verde Calipso Opoczno 30x45

Faianta Baie Verde Calipso Opoczno 30x45 de la Opoczno este conceputa pentru decoruri de baie in culori vii si vesele. Nuante deosebite de verde, vernil ce sunt sunt potrivite pentru cei care isi doresc o pata de culoare in casa lor. Placi ceramice create pentru decoruri de baie aparte, indraznete, unde bunul gust, luxul si eleganta se regasesc in acelasi loc. Denumirea colectiei: CALIPSO Format în cm: 30x45 Domeniul de utilizare: Interior CULOAREA: Verde Ambalarea: 10 Buc/Pachet Suprafata Pachet: 1,35 m2/Pachet Ambalarea: 21,46 kg/Pachet Grosime: 0.85
Este indicat ca marimea placilor sa fie direct proportionala cu marimea peretilor. Astfel, in cazul unor pereti mici, se foloseste o faianta de dimensiuni mici sau medii. Daca dispui de un spatiu mai generos, cu pereti mari, poti folosi placi mari de faianta.
Faianta Baie Verde Calipso Opoczno 30x45

Caracteristici

Culoare Verde
Tip Produs Faianta|GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Calipso
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.