Faianta Baie Rosie Fusion Opoczno 20x50

Opoczno

POLOF0194

Produs Nou

Reducere! Faianta Baie Rosie Fusion Opoczno 20x50 Expand
Faianta rosie Fusion 20×50 cm de la OPOCZNO cu model geometric modern, confera expresivitate si eleganta pardoselii din baia sau bucataria dumneavoastra. Colectia de placi ceramice Fusion este caracterizata de o explozie de culoare, forma si dimensiune, intr-o continua versatilitate. Placi de gresie si faianta de o calitate superioara.

Detalii

62,01 lei

cu TVA

62,01 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Faianta Baie Rosie Fusion Opoczno 20x50

Faianta baie rosie Fusion 20×50 cm de la OPOCZNO cu model geometric modern, confera expresivitate si eleganta pardoselii din baia sau bucataria dumneavoastra. Colectia de faianta baie rosie Fusion este caracterizata de o explozie de culoare, forma si dimensiune, intr-o continua versatilitate. Placi de gresie si faianta de o calitate superioara. Format in cm: 20×50 Domeniul de utilizare: Interior CULOAREA: Rosu Ambalare: 14 Buc. / pachet Suprafata: 1,40 m2 / pachet Greutate: 24,50 kg / pachet
Alege culorile in functie de stilul adoptat. Un alt factor de care este bine sa tii cont il reprezintă stilul dorit. Gandeste-te daca vrei un stil rustic, modern, clasic sau somptuos.
Faianta Baie Rosie Fusion Opoczno 20x50

Caracteristici

Culoare Rosu
Dimensiuni 20x50 cm
Tip Produs GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Fusion
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.