Faianta baie maro Amarante braz 29,7x59,8 Opoczno

Opoczno

POLOG0454

Produs Nou

Reducere! Faianta baie maro Amarante braz 29,7x59,8 Opoczno Expand
Faianta Maro Simpla pentru placat peretii din baie. Prin naturaletea si simplitatea sa, faianta cafenie din colectia Amarante de la OPOCZNO, provoaca o nota de clasicism si rafinament ambientului tau. Marcheaza prin simplitate si calitate.

Detalii

66,78 lei

cu TVA

66,78 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Faianta baie maro Amarante braz 29,7x59,8 Opoczno

Faianta baie maro simpla pentru placari elegante. Prin naturaletea si simplitatea sa, faianta maro din colectia Amarante de la OPOCZNO, provoaca o nota de clasicism si rafinament ambientului tau. Marcheaza prin simplitate si calitate.
Conteaza foarte mult la alegerea gresiilor si a faiantelor ca aceasta sa va fie pe plac, sa se potriveasca incaperii, pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit si cel visat de catre dumneavoastra. Scopul la amenajarea unei camere este ca aceasta sa fie cu bun gust si sa va reprezinte.
Denumirea placii ceramice:Amarante 29,7×59,8 Denumirea colectiei: AMARANTE Format in cm: 29,7×59,8 Culoare: Maro Domeniul de utilizare: Interior REZISTENTA LA INGHET: Da Clasa de frecare: 3 Ambalare: 9 Buc./cutie Suprafata: 1,6 mp/cutie Greutate: 30,4 kg/cutie Faianta baie maro Amarante

Caracteristici

Culoare Maro
Dimensiuni 29.7x59.8 cm
Tip Produs GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Amarante
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.