Faianta Baie Gri Grafit Metalic Opoczno 29.7x58.9

Opoczno

POLOG0195

Produs Nou

Reducere! Faianta Baie Gri Grafit Metalic Opoczno 29.7x58.9 Expand
Faianta Gri Grafit Metalic cu reflectii metalice aurii , este dovada tehnologiei avansate si inovative a acestui model de faianta. Ideala pentru a crea atmosfere suspendate intre trecutul indepartat si noile forme de prezent. Elementele decorative lucioase ce confera romantism si vor crea o atmosfera placuta oricarui interior.

Detalii

87,45 lei

cu TVA

87,45 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Faianta Baie Gri Grafit Metalic Opoczno

Faianta baie Gri Grafit Metalic cu reflectii metalice aurii, este dovada tehnologiei avansate si inovative a acestui model de faianta. Ideala pentru a crea atmosfere suspendate intre trecutul indepartat si noile forme de prezent. Elementele decorative lucioase ce confera romantism si vor crea o atmosfera placuta oricarui interior.
Cea mai frumoasa gresie sau faianta din lume poate fi distrusa de un montaj defectuos. Gasirea unui faiantar profesionist reprezinta una dintre cele mai importante etape ale acestui proces. Un montaj defectuos nu numai ca strica aspectul placilor, dar poate duce si la altfel de probleme, precum dezlipirea placilor, craparea acestora sau infiltrarea de umezeala, care cu timpul poate duce la probleme de sanatate.
Format in cm: 29,7×59,8 Domeniul de utilizare: Interior CULOAREA: Gri Rezistenta la inghet: Da Ambalare: 9 Buc. / pachet Suprafata: 1,6 mp / pachet Greutate: 30,4 kg / pachet

Caracteristici

Culoare Gri
Dimensiuni 29.7x59.8 cm
Tip Produs GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Metalic
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.