Faianta Alba Decorativa ABRILA KROPKI B INSERTO Paradyz

Paradyz

PARAD0446

Produs Nou

Reducere! Faianta Alba Decorativa ABRILA KROPKI B INSERTO Paradyz Expand
Placi ceramice decorative cu puncte mici gri dispuse intr-o maniera deosebita, un model de faianta destinat iubitorilor de ambienturi moderne.Pe langa aspectul deosebit al placilor, calitatea materialelor folosite face ca aceste placi sa fie rezistente in timp. Placi ceramice create pentru decoruri de baie aparte, indraznete, unde bunul gust, luxul si eleganta se regasesc in acelasi loc.Colectia este potrivita atat pentru baie cat si pentru bucatarie. Formeaza ambientul perfect pentru o baie cu adevarat stilata.

Detalii

63,29 lei

cu TVA

63,29 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Faianta Alba Decorativa

Denumire Placa ceramica: ABRILA KROPKI B INSERTO Format Placa: 20x60 cm Nr. Bucati/Cutie: 1 Culoarea: Alb Placi ceramice decorative cu puncte mici gri dispuse intr-o maniera deosebita, un model de faianta alba decorativa destinat iubitorilor de ambienturi moderne.Pe langa aspectul deosebit al placilor, calitatea materialelor folosite face ca aceste placi sa fie rezistente in timp. Placi ceramice create pentru decoruri de baie aparte, indraznete, unde bunul gust, luxul si eleganta se regasesc in acelasi loc.Colectia este potrivita atat pentru baie cat si pentru bucatarie. Formeaza ambientul perfect pentru o baie cu adevarat stilata.
Curatati bine peretii de glet, glet de ipsos, vopsea, var sau ciment ramas in urma decopertarii faiantei vechi, dupa care amorsam din plin cu bidineaua. Avem suprafata pregatita pentru placare cu faianta.
Culoare Alb
Dimensiuni 20x60 cm
Tip Produs Faianta|GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Grosime 0.95 cm
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Abrila

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.