Brau Grafit Gri in Mozaic Pentru Faianta Calipso Opoczno

Opoczno

POLOB0243

Produs Nou

Reducere! Brau Grafit Gri in Mozaic Pentru Faianta Calipso Opoczno Expand
Braul Grafit/Gri decorativ din sticla pentru faianta oferit de Opoczno este conceput pentru decoruri de baie in culori naturale. Nuantele deosebite sunt potrivite pentru cei care isi doresc o pata de culoare in casa lor. Placi ceramice create pentru decoruri de baie aparte.

Detalii

33,37 lei

cu TVA

33,37 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Brau Grafit Gri

Brau Grafit Gri decorativ din sticla pentru faianta oferit de Opoczno este conceput pentru decoruri de baie in culori naturale. Nuantele deosebite sunt potrivite pentru cei care isi doresc o pata de culoare in casa lor. Placi ceramice create pentru decoruri de baie aparte. Denumirea colectiei: CALIPSO Format în cm: 45x2.8 Domeniul de utilizare: Interior CULOAREA :Gri
În cazul în care un mortar colorat urmează să fie utilizat, să se efectueze un testde pata pe o piesa care nu a fost montata. În cazul în care este patata placa , există trei posibilităţi: 1. Renuntrea la ideea de chit de rost colorat, şi de a folosi un chit obişnuit; 2. Tratarea suprafeţelor gresie si faianta cu un produs adecvat; 3. Folosind un aplicator adecvat.

Caracteristici

Culoare Gri
Dimensiuni 45x2.8 cm
Tip Produs Brau Decorativ|GRESIE FAIANTA BAIE-BUCATARIE-MODELE NOI
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Calipso
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.