Profil Substructura Deck WPC Gamrat Nuc 3000x30x50mm

Gamrat

PS-WPCGN

Produs Nou

Profil Substructura Deck WPC Gamrat Nuc 3000x30x50mm Expand

Profilul Substructura Deck WPC Gamrat Nuc se foloseste in montajul stratului suport pentru Profilul Deck WPC Nuc pentru terasa. Acesta se prinde cu dibluri de ciment sau se poate face un montaj flotant (fara a se mai prinde substructura de ciment).

Detalii

59,40 lei

cu TVA

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Profilul Substructura Deck WPC Gamrat Nuc se foloseste in montajul stratului suport pentru Profilul Deck WPC Nuc pentru terasa. Acesta se prinde cu dibluri de ciment sau se poate face un montaj flotant (fara a se mai prinde substructura de ciment). Pentru o utilizare de tip rezidential aceste profile de substructura se monteaza la o distanta de maxim 45cm unul de celelalt, in timp ce pentru o utilizare de tip comercial (trafic intens sau depozitare corpuri de mobilier de greutati mari) spatiul dintre profile va fi de 30-35cm dupa caz. Avand in compozitie aceeasi reteta ca si Profilul Deck WPC si anume 45% faina din lemn atent selectionat, 45% granula pura de PVC si 10% aditivi de cea mai buna calitate, acest produs are o rezistenta remarcabila in timp, fapt pentru care producatorul acorda o garantie de 25 de ani impotriva putrezirii sau dezintegrarii cauzate de ciuperci si bacterii sau impotriva distrugerilor cauzate de insecte (termite).

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.