Deck WPC Exterior Nuc pentru terasa si piscina Gamrat 160mm

terasa-deck-wpc-gamrat-nuc

Produs Nou

Deck WPC Exterior pentru terasa si piscina Gamrat nuc 160mm Expand

Deck WPC Gamrat este o pardoseala de exterior de cea mai buna calitate, materialul fiind o compozitie din lemn, PVC si aditivi. Rezistent in timp, indiferent de vremea de afara, Decking Gamrat este alegerea potrivita pentru terasa sau chiar pentru un balcon mai mic. Culoarea modelului este nuc, ceea ce va ajuta la alegerea unor piese de mobilier exterior clasice. Pretul este pe ML de profil.

Detalii

38,00 lei

cu TVA

38,00 lei per ml

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Denumire: Profil deck WPC GAMRAT Nuc Dimensiune (l x h x w):2400/3000/4000 x 25 x 160 mm Culoare: Nuc

Ceea ce va ofera Decking-ul WPC de la Gamrat este durabilitate in timp si material de cea mai buna calitate. Este antiderapant, are costuri extrem de reduse la intretinere si un aspect bun pe o perioada lunga de timp. Terasa nu este o suprafata oarecare, ci are si alte utilizari, cum ar fi: spatiu de joaca, zona de relaxare sau de divertisment, de aceea trebuie luata in calcul cea mai buna varianta din toate punctele de vedere, incepand de la material pana la design si culoare. Deck-ul de la Gamrat ne ofera un material cumpus din 45% faina de lemn de cea mai buna calitate, 45% pvc pur si 10% aditivi care imbunatatesc caracteristicile produsului. Acest tip de terasa este rezistenta la apa, la clor, la abraziune, agenti biologici, la coroziune si la mucegaiuri, reprezentand astfel o alegere excelenta. Un plus pentru design este ca placile sunt perfect drepte, fara noduri sau crapaturi, iar sistemul de prindere este prin cleme, astfel nu exista suruburi sau cuie vizibile. Placile au doua fete: una cu caneluri mai largi si una cu caneleuri mai inguste, ceea ce ofera cumparaturului posibilitatea de a-si alege modelul care-i reprezinta cel mai bine gusturile.

Lățime 160mm
Culoare Nuc
Dimensiuni 25mmx160mmx2400/3000/4000mm
Grosime 25mm
Clasa de trafic Intens
Compozitie 45% granula de PVC, 45% faina de lemn si 10% aditivi
Lungime 2400/3000/4000mm

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.