Deck WPC Exterior Gri pentru terasa si piscina Gamrat 160mm

terasa-deck-wpc-gamrat-gri

Produs Nou

Deck WPC Exterior pentru terasa si piscina Gamrat gri 160mm Expand

Terasa Deck GAMRAT reprezinta o paroseala excelenta pentru exterior. Produsul are o gamă foarte largă de aplicații de la balcoane mici sau terase de case familiale la clădiri mari, ca moteluri, hoteluri, case de vacanță, până la margini de iazuri, terase de piscine municipale, placare de ponton sau a altor structuri de clădiri, alei de grădină sau in parc. Pretul este pe ML de profil.

Detalii

38,00 lei

cu TVA

38,00 lei per ml

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Denumire: Profil deck WPC GAMRAT Gri Dimensiune (l x h x w):2400/3000/4000 x 25 x 160 mm Culoare: Gri 

Terasele din placi compozite Deck GAMRAT reprezinta o paroseala excelenta, care va satisface chiar si cei mai pretentiosi clienti.  Aspectul sau natural se armonizeaza cu mediul, invită la joaca copiii și la întâlniri frecvente în aer liber. Rezistența completă la coroziune, mucegaiuri și fungi, faptul ca aceste profile nu crapa si nu produc aschii, cat și ușurința în utilizare sunt doar câteva avantaje ale acestor panouri compozite deck din WPC de la GAMRAT, si se îmbină perfect cu împrejurimile. 

Terasa deck din WPC GAMRAT este formata din: 45% din făină de lemn selectata foarte atent și 45% din PVC pur. Aditivii, cei care îmbunătățesc caracteristicile produsului, reprezinta 10% din compoziția materiei prime. Combinatia de lemn cu materiale plastice asigură formarea unui material durabil care păstrează caracteristicile sale de înaltă performanță pentru mulți ani fără a fi nevoie de întreținere, uleiere sau vopsire. Este rezistent la apă și la schimbarea condițiilor meteorologice. Placile au caneluri pe cele două fețe, si ofera astfel clienților posibilitatea de a face terasa din compozit cu caneluri mai largi sau mai inguste, în funcție de preferințele lor. Oferim două tipuri de periaj: fin - care să permită întreținerea mai ușoară a curățeniei și gros – pentru creșterea proprietăți anti-alunecare.

Lățime 160mm
Culoare Gri
Dimensiuni 25mmx160mmx2400/3000/4000mm
Grosime 25mm
Compozitie 45% granula de PVC, 45% faina de lemn si 10% aditivi
Lungime 2400/3000/4000mm

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.