Deck WPC Exterior Grafit pentru terasa si piscina Gamrat 160mm

terasa-deck-wpc-gamrat-grafit

Produs Nou

Deck WPC Exterior pentru terasa si piscina Gamrat grafit 160mm Expand

Terasa Deck GAMRAT reprezinta alegerea ideala pentru lucrari de pavare de balcoane, terasa de piscina, terasa de restaurant, placare de cladiri sau constructie de ponton. Tehnologia compozit WPC (wood polymer composite – amestec de faina de lemn cu pvc) asigură durabilitate in timp și cea mai mare rezistență. Placa este rezistenta la abraziune. Pretul este pe ML de profil.

Detalii

38,00 lei

cu TVA

38,00 lei per ml

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Denumire: Profil deck WPC GAMRAT Grafit Dimensiune (l x h x w):2400/3000/4000 x 25 x 160 mm Culoare: Grafit

Terasele din WPC de la Gamrat SA sunt ecologice și sunt 100% reciclabilePanourile sunt realizate perfect drepte, fara noduri si crapaturi. În plus, sunt nedeformabile și nu se bombeaza. Folosind sistemele de prindere cu cleme de montare ale panourilor compozite, nu există șuruburi vizibile și cuie, si astfel se imbunatateste estetica terasei. Placa este rezistenta la abraziune, forțe externe mecanice, intemperii si agenti biologici, apa sarata si clor. Aceasta nu necesită lucrări de întreținere și service, astfel încât să puteți economisi timp și bani.

Terasa deck din WPC GAMRAT este formata din: 45% din PVC pur, 45% praf de lemn si 10% aditivi. Chiar daca nu necesită nici o impregnare de uleiuri sau vopseluri, produsele Gamrat nu își pierd proprietățile lor în timp. Acest produs este obtinut prin co-extrudare. Aceasta presupune mai multe straturi de material, este o tehnologie inovatoare, si oferă atât o stabilitate dimensională superioară a produsului, precum și stabilitatea culorii. Straturile individuale conțin aditivi speciali: stratul interior, în afară de făină de lemn foarte bine selectat si PVC pur, conține un amestec de componente care cresc parametrii de rezistență a placii, în timp ce stratul exterior, folosind experiența indelungata a companiei, conține aditivi care cresc rezistenta materialului la lumina soarelui (UV).

Este rezistent la apă și la schimbarea condițiilor meteorologice. Placile au caneluri pe cele două fețe, si ofera astfel clienților posibilitatea de a face terasa din compozit cu caneluri mai largi sau mai inguste, în funcție de preferințele lor. Oferim două tipuri de periaj: fin - care să permită întreținerea mai ușoară a curățeniei și gros – pentru creșterea proprietăți anti-alunecare.

Lățime 160mm
Culoare Grafit
Dimensiuni 25mmx160mmx2400/3000/4000mm
Grosime 25mm
Clasa de trafic Intens
Compozitie 45% granula de PVC, 45% faina de lemn, 10% aditivi
Lungime 2400/3000/4000mm

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.