Deck WPC Exterior Maro Deschis pentru terasa si piscina Gamrat 160mm

terasa-deck-wpc-gamrat-maro-d

Produs Nou

Deck WPC Exterior pentru terasa si piscina Gamrat maro deschis 160mm Expand

Fie ca iti doresti o pardoseala pentru terasa din curte sau terasa de piscina, de restaurant, de hotel, pentru balcon sau pentru constructie de ponton, terasa Deck Gamrat este cea mai buna alegere. Fiind rezistenta in timp, face fata oricarei temperaturi, indiferent de anotimp, materialul nu crapa si nu produce aschii. Pretul este pe ML de profil.

Detalii

38,00 lei

cu TVA

38,00 lei per ml

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Denumire: Profil deck WPC GAMRAT Maro Deschis Dimensiune (l x h x w):2400/3000/4000 x 25 x 160 mm Culoare: Maro Deschis

Terasa trebuie construita in armonie cu designul casei si trebuie sa fie adaptabila pentru orice anotimp, iar in functie de spatiu, te poti gandi la amenjarea acesteia tinand cont si de activitatile pe care vrei sa le desfasori pe terasa. Terasa de WPC de la Gamrat este un produs versatil, capabil sa se adapteze oricaror conditii. Prin compozitia sa care cuprinde 45% PVC, 45% praf de lemn, si 10% aditivi de cea mai buna calitate, acest material devine rezistent si durabil, de aceea nu necesita vopsire sau uleiere. Pentru a fi usor de integrat in orice tip de design, panourile au un sistem de prindere cu cleme de montare, astfel ca nu exista suruburi sau cuie vizibile. Panourile sunt perfect drepte, fara noduri sau crapaturi, aducand astfel o imbunatatire esteticii sale. Terasa WPC Gamrat este un produs obtinut prin co-extrudare, o tehnologie inovatoare, ce presupune mai multe straturi de material. Astfel deckingul nu se bombeaza, are stabilitate dimensionala, nu-si pierde culoarea in timp si este rezistent la lumina soarelui (rezistenta UV). Modelul placilor mai vine cu un plus estetic avand doua fete, una cu caneluri mai largi, iar alta cu canelui mai inguste, astfel incat clientul poate sa aleaga designul preferat. Pentru cei care doresc acesta terasa pentru piscina sau locuri cu umiditate ridicata, Gamrat WPC ofera un tip de periaj gros pentru cresterea proprietatii de anti-alunecare, dar si un tip de periaj fin ce permite intretinerea curateniei. 

Lățime 160mm
Culoare Maro Deschis
Dimensiuni 25mmx160mmx2400/3000/4000mm
Grosime 25mm
Clasa de trafic Intens
Compozitie 45% granula de PVC, 45% faina de lemn si 10% aditivi
Lungime 2400/3000/4000mm

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.