Deck Terase Exterioare Piscine Relazzo bej Ambra

Relazzo

Ambra 627 269

Produs Nou

Deck Terase Exterioare Piscine Relazzo bej Ambra Expand

Deck terase exterioare piscine de cea ma buna calitate, stabilitate dimensionala, rezistenta la intemperii, efort minim pentru inretinere si durata lunga de viata, precum si garantat fara aschii si crapaturi sunt numai câteva din caracteristicile de exceptie ale acestui material.

Detalii

37,63 lei

cu TVA

37,63 lei per ml

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Deck Terase Exterioare Piscine

Deck terase exterioare piscine de cea ma buna calitate, stabilitate dimensionala, rezistenta la intemperii, efort minim pentru inretinere si durata lunga de viata, precum si garantat fara aschii si crapaturi sunt numai câteva din caracteristicile de exceptie ale acestui material. Desnumire: Profil deck WPC RELAZZO classic Dimensiune (l x h x w):4000/5000/6000 x 30 x 140 mm Culoare: Bej Colectie: Ambra Avantajele sistemului de pavare terase Relazzo: - duritate extrema a suprafetelor, - durata lunga de viata si durabilitate, - rezistenta mare la rupere, - fara fisuri sau aschii, nu se umfla - rezistenta foarte buna la intemperii, - nu necesita lacuire / baituire, - aderenta ridicata, textura confortabila, - autoventilat, nu se incinge vara, - ideal pentru terase, piscine, pontoane, dar si alte aplicatii de exterior, - materie prima ecologica, - simplu la montare si prelucrare, - usor de intretinut, - nu se deformeaza. - 10 ani garantie* (* - prin partenerii autorizati).
Culoare Bej
Dimensiuni 4000/5000/6000 x 30 x 140 mm
Tip Produs Deck
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Ambra

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.