Deck Plin pentru Piscina Relazzo gri R20-D477 terra Plin 140 mm

Relazzo

Terra 603 085

Produs Nou

Deck Plin pentru Piscina  Relazzo gri R20-D477 terra Plin 140 mm Expand

Deck plin pentru piscina de culoare gri, realizat dintr-o compozitie de lemn , plastic si rumegus. Este un deck ideal pentru locurile cu multa umezeala si are o rezistenta crescuta impotriva razelor puternice ale soarelui. De asemenea este un deck ce rezista impotriva traficului intens, reusind sa ofere o senzatie de neuitat de fiecare data cand se paseste pe acesta.Culoarea sa gri reuseste sa se muleze foarte usor cu celelalte elemente decorative din mediul dumneavoastra.

Detalii

96,98 lei

cu TVA

96,98 lei per ml

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Deck plin pentru Piscina

Desnumire: Profil deck WPC RELAZZO edge Terra Dimensiune (l x h x w):4000/5000/6000 x 30 x 140 mm Culoare: Gri Colectie: Terra Deck plin pentru piscina de culoare gri, realizat dintr-o compozitie de lemn , plastic si rumegus. Este un deck ideal pentru locurile cu multa umezeala si are o rezistenta crescuta impotriva razelor puternice ale soarelui. De asemenea este un deck ce rezista impotriva traficului intens, reusind sa ofere o senzatie de neuitat de fiecare data cand se paseste pe acesta.Culoarea sa gri reuseste sa se muleze foarte usor cu celelalte elemente decorative din mediul dumneavoastra. Datorita numeroaselor tonuri de culoare, a doua tipuri de structura a suprafetei, trei profile si doua latimi precum si a hapticii vizibile si palpabile a lemnului, posibilitatile de configurare ale acestui tip de deck terase exterioare piscine sunt nelimitate.
Culoare Gri
Dimensiuni 4000/5000/6000 x 30 x 194 mm
Tip Produs Deck
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Terra

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.