Deck Maro Terasa si Piscina Relazzo R20-D473 ametista 194 mm

Relazzo

Ametista 605 306

Produs Nou

Deck Maro Terasa si Piscina Relazzo R20-D473 ametista 194 mm Expand
Pardoselile exterioare din compozit, realizate dintr-un amestec de plastic si lemn, au devenit foarte populare in ultimul deceniu. Rezultatul este un decking dens, dur si rezistent la insecte, fungi, clor, apa sarata, fiind potrivit si pe marginea piscinelor sau in mediul marin. Este rezistent la alunecare si cu grad redus de oxidare. Marele avantaj al deckingului din compozit este faptul ca practic nu are nevoie de o intretinere speciala.

Detalii

54,18 lei

cu TVA

54,18 lei per ml

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Deck Maro Terasa

Desnumire: Profil deck WPC RELAZZO pro Ametista Dimensiune (l x h x w):4000/5000/6000 x 30 x 194 mm Culoare: Maro Colectie: Ametista Iti faci probleme pentru ingrijirea deckingului de-a lungul timpului, dar iti doresti sa aiba aspectul si avantajele lemnului? In acest caz probabil un material sintetic ca un compozit din lemn-plastic (WPC) este cel mai potrivit pentru tine. Pardoselile exterioare din compozit, realizate dintr-un amestec de plastic si lemn deck maro terasa, au devenit foarte populare in ultimul deceniu. Rezultatul este un decking dens, dur si rezistent la insecte, fungi, clor, apa sarata, fiind potrivit si pe marginea piscinelor sau in mediul marin. Este rezistent la alunecare si cu grad redus de oxidare. Marele avantaj al deckingului din compozit este faptul ca practic nu are nevoie de o intretinere speciala.
Culoare Maro
Dimensiuni 4000/5000/6000 x 30 x 194 mm
Tip Produs Deck
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Ametista

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.