Deck Gradina Terasa Relazzo gri inchis R20-D550 sasso 140 mm

Relazzo

Sasso 627 269

Produs Nou

Deck Gradina Terasa Relazzo gri inchis R20-D550 sasso 140 mm Expand

Profilele RELAZZO sunt reciclabile in totalitate – debarasarea lor fiind simpla: profilele si substructura devin biomasa. Datorita rezistentei lor nu sunt necesare tratamente ulterioare. Astfel iesiti mai castigati pe termen lung, facand si economii comparativ cu deck-urile uzuale din lemn. Sistemul de terase ofera o stabilitate maxima chiar si la o solicitare intensa, indiferent de marimea si designul acesteia. In plus este garantat fara crapături si usor de intretinut. Deck-ul RELAZZO este rezistent la ultraviolete. Caracterul culorii se pastreaza multi ani. Patina naturala a lemnului apare la scurt timp dupa montare.

Detalii

50,18 lei

cu TVA

50,18 lei per ml

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Deck Gradina

Desnumire: Profil deck WPC RELAZZO classic Sasso Dimensiune (l x h x w):4000/5000/6000 x 30 x 140 mm Culoare: Gri Inchis Colectie: Sasso Profilele RELAZZO sunt reciclabile in totalitate – debarasarea lor fiind simpla: profilele si substructura devin biomasa. Datorita rezistentei lor nu sunt necesare tratamente ulterioare. Astfel iesiti mai castigati pe termen lung, facand si economii comparativ cu deck-urile uzuale din lemn. Sistemul de terase ofera o stabilitate maxima chiar si la o solicitare intensa, indiferent de marimea si designul acesteia. In plus este garantat fara crapături si usor de intretinut. Deck Gradina RELAZZO este rezistent la ultraviolete. Caracterul culorii se pastreaza multi ani. Patina naturala a lemnului apare la scurt timp dupa montare.
Culoare Gri
Dimensiuni 4000/5000/6000 x 30 x 140 mm
Tip Produs Deck
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Terra

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.