Deck din Lemn Plastic Relazzo gri inchis R20-D550 sasso 194 mm

Relazzo

Sasso 605 306

Produs Nou

Deck din Lemn Plastic Relazzo gri inchis R20-D550 sasso 194 mm Expand
Marele avantaj al deckingului din compozit este faptul ca practic nu are nevoie de o intretinere speciala. Nu are nevoie sa fie slefuit, refinisat sau baituit ca si lemnul, insa o spalare ocazionala cu un jet de apa calda va elimina mizeria si murdaria. Se recomanda si folosirea unui inalbitor diluat in apa, pentru a ucide mucegaiul si fungii care cresc in zonele umede si intunecate ale deckingului. Deck-ul din compozit are o durata de viata extinsa cu un efort minim de intretinere. Daca pentru tine e important ca efortul de intretinere sa fie cat mai aproape de zero, atunci alege deck-ul din compozit!

Detalii

54,18 lei

cu TVA

54,18 lei per ml

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Deck din Lemn Plastic

Desnumire: Profil deck WPC RELAZZO pro Sasso Dimensiune (l x h x w):4000/5000/6000 x 30 x 194 mm Culoare: Gri Inchis Colectie: Sasso Marele avantaj al deckingului din lemn plastic compozit este faptul ca practic nu are nevoie de o intretinere speciala. Nu are nevoie sa fie slefuit, refinisat sau baituit ca si lemnul, insa o spalare ocazionala cu un jet de apa calda va elimina mizeria si murdaria. Se recomanda si folosirea unui inalbitor diluat in apa, pentru a ucide mucegaiul si fungii care cresc in zonele umede si intunecate ale deckingului. Deck-ul din compozit are o durata de viata extinsa cu un efort minim de intretinere. Daca pentru tine e important ca efortul de intretinere sa fie cat mai aproape de zero, atunci alege deck-ul din compozit!
Culoare Gri
Dimensiuni 4000/5000/6000 x 30 x 194 mm
Tip Produs Deck
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Sasso

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.