Deck din Compozit Relazzo gri inchis R20-D550 sasso Plin 140 mm

Relazzo

Sasso 603 085

Produs Nou

Deck din Compozit Relazzo gri inchis R20-D550 sasso Plin 140 mm Expand

Deck dincompozit pentru terase si piscine. Deck-ul din compozit este un material foarte usor de folosit si de intretinut, fiind nevoie doar de apa sub presiune pentru a fi curatat. Compozitul este un material realizat din lemn si plastic foarte rezistent impotriva diferentelor de temperatura, a razelor ultra violete si este rezistent la apa, fiind usor de montat in spatiile cu umiditate crescuta.

Detalii

96,98 lei

cu TVA

96,98 lei per ml

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Deck din Compozit

Desnumire: Profil deck WPC RELAZZO edge Sasso Dimensiune (l x h x w):4000/5000/6000 x 30 x 140 mm Culoare: Gri Inchis Colectie: Sasso Deck dincompozit pentru terase si piscine. Deck-ul din compozit este un material foarte usor de folosit si de intretinut, fiind nevoie doar de apa sub presiune pentru a fi curatat. Compozitul este un material realizat din lemn si plastic foarte rezistent impotriva diferentelor de temperatura, a razelor ultra violete si este rezistent la apa, fiind usor de montat in spatiile cu umiditate crescuta. La fel ca si vopsirea, baiţuirea si slefuirea. Este suficienta clatirea cu apa calda si o data, de două ori pe an, curatarea cu un furtun sub presiune: atat mucegaiul cat si rugina n-au astfel nici o sansa. Profilele RELAZZO sunt reciclabile in totalitate – debarasarea lor fiind simpla: profilele si substructura devin biomasa. Datorita rezistentei lor nu sunt necesare tratamente ulterioare.
Culoare Gri
Dimensiuni 4000/5000/6000 x 30 x 194 mm
Tip Produs Deck
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Sasso

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.