Treapta Klinker Scara cu Nas Simple Red kapinos 30x33 Opoczno

Opoczno

POLOG0156

Produs Nou

Reducere! Treapta Klinker Scara cu Nas Simple Red  kapinos 30x33 Opoczno Expand

Treapta Klinker cu nas Simple RED 30x33 CM de culoare rosie ce poate fi folosita pentru placarea scarilor interioare cat si exterioare. Suprafata fina si culoarea rosu caramiziu clasica pentru terase exterioare dau valoare acestui model klinker in foarte multe amenajari.

Detalii

53,00 lei

cu TVA

53,00 lei per buc

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Treapta Klinker Scara cu nas simple red kapinos

Treapta Klinker cu nas Simple RED 30x33 CM de culoare rosie ce poate fi folosita pentru placarea scarilor interioare cat si exterioare. Suprafata fina si culoarea rosu caramiziu clasica pentru terase exterioare dau valoare acestui model klinker in foarte multe amenajari. Denumirea colectiei: KLINKIER SIMPLE RED Format in cm: 30×33 Domeniul de utilizare: Exterior CULOAREA: Rosu Caramiziu REZISTENTA LA INGHET: DA Antiderapaj: R9 Ambalare: 6 Buc. / cutie Suprafata: 0,59 mp / cutie Placile de pardoseala klinker sunt produse din materiale naturale si dau un aspect rustic pardoselii. Pentru a nu deteriora acest aspect rustic sunt necesare rosturile largi. De asemenea faptul ca placile klinker nu sunt perfect egale ca dimensiune poate fi estompat cu rosturi mai largi. Un alt argument important in favoarea rosturilor largi sunt dimensiunile placilor (240x115mm sau 240x240mm). Pentru realizarea modelelor de placare trebuie sa pastram rosturi de 10mm. In cazul in care facem rosturi de alta dimensiune putem realiza doar modele liniare.
Culoare Rosu
Dimensiuni 30×33 cm
Tip Produs Klinker Caramida Aprenta
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Simple Red

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.