Pervaz din Klinker Simple brown parapet B Opoczno

Opoczno

POLOG0374

Produs Nou

Reducere! Pervaz din Klinker Simple brown parapet B Opoczno Expand
Pervazul-Glaf Klinker Simple brown-perfect In alegerea materialelor folosite pentru pavarea curtii, aleilor sau terasei trebuie sa avem in vedere nu numai aspectul estetic, ci si rezistenta in timp. Rezistenta indelungata in timp inseamna eforturi minime de intretinere si investitii scazute.In mod traditional caramida klinker este un material care se foloseste in exteriorul cladirilor, la placarea fatadelor, a gardurilor, la realizarea teraselor.

Detalii

9,72 lei

cu TVA

9,72 lei per buc

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Pervaz din Klinker

Pervaz din Klinker Simple brown-perfect In alegerea materialelor folosite pentru pavarea curtii, aleilor sau terasei trebuie sa avem in vedere nu numai aspectul estetic, ci si rezistenta in timp. Rezistenta indelungata in timp inseamna eforturi minime de intretinere si investitii scazute.In mod traditional caramida klinker este un material care se foloseste in exteriorul cladirilor, la placarea fatadelor, a gardurilor, la realizarea teraselor. Denumirea colectiei: KLINKIER SIMPLE Brown Format in cm: 24,5x13,5 Domeniul de utilizare: Exterior CULOAREA: Gri-Maro REZISTENTA LA INGHET: DA Antiderapaj: R9 De retinut, ca element distinctiv fata de placarile obisnuite, este ca la montarea placilor de klinker nu se folosesc distantiere, ci doar se lasa intre rosturi o distanta de mimim 8 mm si se verifica alinerea corecta a randurilor. Pentru rosturi se foloseste un adeziv special sau mortar pentru rosturi late. Pe suprafetele mai putin stabile se toarna inainte de placare o sapa autonivelanta. Klinkerul este folosit si pentru obtinerea de caramizi cu forme speciale, cu ajutorul carora se pot face o serie de lucrari de zidarie: ziduri, pervaze, lucrari de ancadrament, garduri si coame de gard etc.
Culoare Gri|Maro
Dimensiuni 24,5x13,5
Tip Produs Klinker Caramida Aprenta
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Shadow Brown

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.