Gresie Polonia Klinker Terasa Simple Red 30x30 cm Opoczno

Opoczno

POLOG0137

Produs Nou

Reducere! Gresie Polonia Klinker Terasa Simple Red 30x30 cm Opoczno Expand

Gresie Klinker Simple Red 30x30 pentru pavaj alei, trotuare, terase exterioare trepte scari. Klinkerul este un material cu calitati superioare, rezistent la compresiune este de trei-patru ori mai mare decat a pavelelor de beton, iar uzura este jumatate fata de uzura betonului.

Detalii

63,59 lei

cu TVA

63,59 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Gresie Polonia

Gresie Polonia Klinker Simple Red 30x30 pentru pavaj alei, trotuare, terase exterioare trepte scari. Klinkerul este un material cu calitati superioare, rezistent la compresiune este de trei-patru ori mai mare decat a pavelelor de beton, iar uzura este jumatate fata de uzura betonului. Denumirea colectiei: KLINKIER SIMPLE RED Format in cm: 30×30 cm Domeniul de utilizare: Exterior CULOAREA: Rosie REZISTENTA LA INGHET: DA Antiderapaj: R9 Ambalare: 11 Buc. / cutie Suprafata: 0,99 mp / cutie Greutate: 24,75 kg / cutie
Placile de pardoseala klinker sunt produse pentru exterior, deci se pot folosi si la interior si la exterior. Sunt folosite deseori pentru placarea suprafetelor supuse unor conditii meterologice extreme pentru o durata foarte lunga.

Caracteristici

Culoare Rosu
Dimensiuni 30×30 cm
Tip Produs Klinker Caramida Aprenta
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Simple Red
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.