Contratreapta Klinker Scara Simple red 30x14,8 cm Opoczno

Opoczno

POLOG0145

Produs Nou

Reducere! Contratreapta Klinker Scara Simple red 30x14,8 cm Opoczno Expand

Contratreapta Scara Klinker Simple Red cu ideala pentru trepte de scara, terase, pentru un finisaje elegante, la exterior. Ofera personalitate teraselor pe care este aplicata. Suprafata fina si culoarea rosu caramiziu clasica dau valoare acestui model contratreapta klinker in foarte multe amenajari.

Detalii

68,89 lei

cu TVA

68,89 lei per mp

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Detalii

Contratreapta Klinker Scara

Contratreapta Klinker Scara Simple Red cu ideala pentru trepte de scara, terase, pentru un finisaje elegante, la exterior. Ofera personalitate teraselor pe care este aplicata. Suprafata fina si culoarea rosu caramiziu clasica dau valoare acestui model contratreapta klinker in foarte multe amenajari. Denumirea colectiei: KLINKIER SIMPLE RED Format in cm: 30×14,8 Domeniul de utilizare: Exterior CULOAREA: Rosu Caramiziu REZISTENTA LA INGHET: DA Ambalarea: 22 Buc. / cutie Suprafata: 0,98 mp / cutie Greutate: 24,5 kg / cutie
Aceste produse sunt cel mai des folosite pentru fatade, deci rezista foarte bine solicitarilor exterioare. De aceea se pot placa socluri, portiuni de fatada, ancadramente arhitecturale etc. Doar in cazul existentei igrasiei nu le recomandam pentru soclu.

Caracteristici

Culoare Rosu
Dimensiuni 30×14,8
Tip Produs Klinker Caramida Aprenta
Disponibilitate In stoc|La comanda
Colectie Simple Red
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.