Nu faceti alegeri pripite atunci cand alegeti parchetul - folositi tendintele pentru pardoseli 2017 pentru a alege ceva durabil si elegant. Daca sunteti gata sa va reamenajati casa, stiti ca totul incepe cu podeaua - fundatia casei. Setati tonul si schema de culori pentru orice altceva pe care doriti sa-l realizati.
Suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti cele mai recente tendinte de pardoseala si sa va pregatiti sa abordati noul stil. Nu este nimic mai rau decat sa va cheltuiti economiile pe parchet, dar in mai putin de 5 ani aceasta sa nu mai fie la moda. Daca va pasa de tendinte, trebuie sa faceti o cercetare si sa vedeti ce se poarta acum, dar ce se va purta si peste 20 de ani.


Tendintele de pardoseala nu se schimba aproape la fel de des ca moda sau chiar alt decor de casa, dar suntem intr-o perioada de evolutie datorita tehnologiilor avansate. Ganditi-va cat de repede am plecat de pe telefoanele flip la telefoanele inteligente – asa se va intampla si cu tehnologiile de pardoseala. Putem acum face mai mult ca oricand cu optiuni de parchet si parchet redus.

In acest articol, vom analiza tendintele pardoselilor. Se pare ca sunt in trend aproape toate tipurile de pardoseli. Nu va faceti griji! Daca vrei ceva mai putin specific, avem ceva si pentru dumneavoastra. Pe site-ul nostru gasiti mai multe tipuri, modele si culori de parchet.

Top 4 parchet in tendinte

1. Parchetul din lemn. Nu este nimic nou, ceva clasic si durabil, va continua sa fie mereu la moda.


2. Parchet din placi mari. Placile mai lungi si mai largi devin disponibile cu tehnologia moderna. Acest tip de parchet creste in popularitate


3. Parchetul deschis la culoarea. Aceasta nuanta aduce stralucire si luminozitate. Este un parchet modern si interesant


4. Parchetul gri. Gri este inca destul de nou pentru a fi la moda, dar in curand va deveni un clasic.

Ce spun specialistii:

"Nu vedem nici o incetinire a preferintelor actuale pentru paleta larga in tonuri gri, cu finisaje extrem de joase"

"Facand placi de dimensiuni mari, dar subtiri din portelan, le puteti instala oriunde, in lifturi, und egreutatea este o problema, in spatiile comerciale, unde uzura este o problema, sau acel perete masiv care are nevoie de un pic de ajutor. Placile de format mare sunt cu siguranta ceea ce este in trend acum”

„Parchetul laminat continua sa se imbunatateasca atat in ceea ce priveste performanta, cat si aspectul, si cred ca vom vedea tot mai multi proprietari de case care aleg laminate in comparatie cu alte optiuni de podele. Cele mai populare stiluri de scanduri din parchet laminat vor continua sa imite podele din lemn de esenta tare, cu culori mai deschise, scanduri mai largi si dimensiuni in aspectul din ce in ce mai popular. Pe masura ce procesul de fabricare a pardoselilor laminate devine si mai rationalizat, imi imaginez ca vom incepe sa vedem si o scadere a pretului pe mp pentru podele laminate, fara a sacrifica niciuna dintre calitati, ceea ce va duce doar la o crestere si mai mare a popularitate.”

„Acum este timpul ca producatorii sa se concentreze asupra formarii unor linii de produse mai bine concepute. Tehnologia mai buna este in mod constant creata si utilizata pentru a face podele din vinil sa arate mai mult ca lemn de esenta tare reala. Indiferent ce vedeti la moda, in materie de lemn de esenta tare, atunci cand este vorba de un stejar rustic finisat sau un artar mai contemporan neted, industria de podele din vinil va crea rapid o viziune care va fi aproape imposibil de spus daca este real sau nu.”

Dupa cum puteti vedea, in industria de podele din vinil se intampla multe lucruri in acest moment. Exista o multime de optiuni diferite, unice de trend care probabil vor ramane in jur de ani de zile, ceea ce inseamna ca posibilitatile dumneavoastra sunt nesfarsite.

Daca doriti ceva in tendinte, care va fi la moda pentru un timp mai lung, va recomandam sa mergeti pentru un parchet format din bucati mari, in nunate de crem deschis sau gri, ce imita lemnul.