Adeziv Mortar Alb KWF61 Pentru Lipire Flexibila

Murexin

KWF61

Produs Nou

Adeziv Mortar Alb KWF61 Pentru Lipire Flexibila Expand
Mortar adeziv special, de culoare albă, clasa C2TE S1, pentru lipire flexibilă la interior şi exterior a tuturor tipurilor de placaje, inclusiv piatră naturală – în grosime de 4-20 mm . Se recomandă în special la placaje „mozaic”, marmură, la piscine şi băi / duşuri.

Detalii

63,14 lei

cu TVA

63,14 lei per buc

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Adeziv Mortar Alb KWF61

Denumire: Adeziv KGF65 Greutate: 25 kg Consum: 3 KG/M2 Mortar adeziv special, de culoare albă, clasa C2TE S1, pentru lipire flexibilă la interior şi exterior a tuturor tipurilor de placaje, inclusiv piatră naturală – în grosime de 4-20 mm . Se recomandă în special la placaje „mozaic”, marmură, la piscine şi băi / duşuri. Aplicarea de Adeziv Mortar Alb pe placa de ceramica in loc sa fie aplicat pe podea, va avea ca efect o pardoseala mai dreapta si mai curata. Sapa de beton a pardoselii are tendinta de a absorbi apa din mortar cauzand uscarea rapida a acestuia. Incepatorii vor avea beneficii utilizand aceasta tehnica, pentru ca vor avea mai mult timp sa lucreze la un ritm scazut. In plus, pentru ca aceasta metoda de aplicare ofera aderenta maxima, riscul aparitiei bulelor de aer sub placi va fi redus considerabil. Aceasta tehnica este cea mai buna pentru placile mai mari de 20x20cm si este recomandata pentru montajul gresiei portelanate.
Tip Produs Adezivi Gresie + Faianta
Disponibilitate In stoc|La comanda

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.