Adeziv Gresie BFK03 Pentru Suprafete Absorbante

Murexin

BFK03

Produs Nou

Adeziv Gresie BFK03 Pentru Suprafete Absorbante Expand
Mortar adeziv clasa C1T, rezistent la apa si inghet, netoxic, pentru lipirea in pat subtire a placajelor ceramice normale, pe suprafeţe absorbante, pardoseli si pereti, in special la interior. Este un mortar adeziv ce are un consum de aprosimativ 3 kg / m2. Acest adeziv se recomanda folosirii pentru spatiile interioare, atat pentru pardoseli dar si pentru placarea placilor de faianta pe pereti.

Detalii

19,98 lei

cu TVA

19,98 lei per buc

Termen de livrare: 1-3 saptamani. Disponibil la comanda.

Pardoseli-Magazin.ro in cateva cuvinte:

1. Experienta de peste 5 ani
2. Peste 5000 de produse disponibile in showroom
3. Peste 100 kmde produse vandute
4. Colaboram cu Designeri si Arhitecti
5. Livram prin Curier special, marfa ajunge in conditii bune
6. Cu un standard de Calitate Sporita ne mandrim cu clientii nostri:

  • - Teatrul Tandarica,
  • - Restaurant Casa Doina,
  • - Cabinete medicale si stomatologice,
  • - Scoli si Gradinite

Adeziv Gresie BFK03

Denumire: Adeziv BFK03 Greutate: 25 kg Consum: 3 KG/M2 Mortar adeziv clasa C1T, rezistent la apa si inghet, netoxic, pentru lipirea in pat subtire a placajelor ceramice normale, pe suprafeţe absorbante, pardoseli si pereti, in special la interior. Este un mortar adeziv ce are un consum de aprosimativ 3 kg / m2. Acest adeziv se recomanda folosirii pentru spatiile interioare, atat pentru pardoseli dar si pentru placarea placilor de faianta pe pereti. Alegerea mortarului potrivit pentru montarea placilor dumneavoastra de ceramica, va aduce un plus de tarie si durata de viata a noii dumneavoastra pardoseli. Aici sunt cateva sfaturi care sa va ajute la cumparare: Evitati folosirea adezivilor pe baza de rasini organice la montarea gresiei pe pardoseala. Folositi un mortar adeziv de culoare gri daca intentionati sa folositi chit de culoare inchisa. Folositi un mortar adeziv de culoare alb daca intentionati sa folositi chit de culoare deschisa. Folositi o periuta de dinti uda pentru a curata rosturile pe masura ce instalati pardoseala.
Tip Produs Adezivi Gresie + Faianta
Disponibilitate In stoc|La comanda

Ioan Tiberiu - Timisoara

Am colaborat excelent cu Padoseli-Magazin. Consilierul de vanzari m-a ajutat in luarea unei bune decizii tehnice, si marfa a ajuns in conditii foarte bune. Multumesc 

Elena Paun - Oradea

Parchetul ales de mine, fiind un model mai rar a fost importat direct de la producator. Sunt foarte multumita de alegerea facuta, precum si de suportul angajatilor Pardoseli-Magazin. Recomand cu caldura

Mircea Rotaru - Bucuresti

Am ajuns in showroom aproape de orele de inchidere, dar pesonalul foarte amabil m-a ajutat sa gasesc cea mai buna varianta pentru pardoseala cu trafic intens.

Alina Savulescu - Bucuresti

Pe langa monstrele din magazin, am primit sfaturi de montaj si preturi avantajoase. Excelent

Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu folosirea acestora.